SALT

Cateva proiecte anuntate de cativa ani se tot zbat la Hollywood sa ajunga intr-un final pe marile ecrane. Regizori schimbati, scenariu rescris sau criza financiara fac ca productia unor pelicule sa bata pasul pe loc.

In vara lui 2008, Sony anunta ca va readuce la viata proiectul Edwin A. SALT ,dupa ce nu au reusit sa ajunga la un acord cu Tom Cruise. Sony ar fi dorit ca din distributia filmului sa faca parte Angelina Jolie si Tom Cruise.

In cele din urma, Kurt Wimmer  a rescris scenariul si a transformat Edwin A. Salt în Salt, un film care va fi lansat in Romania pe 6 august 2010 .

Proiectul  a fost regizat de Phillip Noyce.

SALT


Ca ofiter CIA, Evelyn Salt (Angelina Jolie) a depus un juramant ca-si va apara si onora tara. Loialitatea ei va fi pusa la incercare atunci cand un dezertor o acuza ca este un spion rus. Femeia, cu propiii sai colegi pe urme, va trebui sa reziste,singura,impotriva tuturor pentru a nu fi capturata de guvern, pentru a ajunge la familia sa si pentru a-si dovedi nevinovatia. Salt se foloseste de toate competentele acumulate în anii de experienta ca agent sub acoperire, pentru a elucida misterul. Eforturile de a-si dovedi nevinovatia servesc doar sa puna la indoiala motivele ei, deoarece vanatoarea pentru a descoperi adevarul din spatele identitatii ei continua si întrebarea ramane: „Cine este Salt?”

In SALT,Angelina Jolie este una dintre cele mai apreciate agente CIA care ajunge sa fie acuzata ca este agent dublu aflat în slujba Rusiei.

Director : Phillip Noyce

Writer : Kurt Wimmer


Data lansarii in Romania : 6 august 2010Reclame

Despre vulpevalentin

I'm not a stereotype. I'm not an imitation. I'm not a teacher. I'm not a rescuer. I'm not a fiction. I'm not a fact. I'm not a cliche. I'm not banal. I'm not carefree. I'm not invincible. I'm not handsome. I'm not easily impressed.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s