Sex and the city 2

Sex and the city 2 (2010)

Umorul,pasiunea pentru moda,prietenia,sunt readuse pe ecran de “Sex and the City 2”, în timp ce Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) si Miranda (Cynthia Nixon),musca inca o dată din marul promisiunilor new-yorkeze, traindu-si vieţile tumultoase si povestile de dragoste cu adevarat stralucitoare.

Ce se întâmplă după ce spui “DA?”. Viata lor de acum este tot ceea ce si-au dorit, dar n-ar mai fi “Sex and the City” dacă pe fete nu le-ar mai aştepta unele surprize ;de data aceasta sub forma unei aventuri glamour,sub soare torid,care le poartă departe de New York, în cel mai exotic,luxos şi captivant loc de pe pamant, unde misterul le iese în cale la fiecare pas.Este o evadare care vine la momentul potrivit, exact atunci cand cele patru prietene incearcă sa iasa din rutina rolurilor traditionale de neveste, mame, etc.

Michael Patrick King este cel care a scris scenariul şi a regizat “Sex and the City 2” .In rolurile principale ale filmului joacă Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon, alături de John Corbett, Chris Noth şi David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Willie Garson şi Mario Cantone.  King împreună cu Sarah Jessica Parker, Darren Star şi John Melfi sunt producătorii filmului. Toby Emmerich, Richard Brener şi Marcus Viscidi sunt producătorii executivi.  Filmul se bazează pe serialul TV creat de Darren Star, care a fost inspirat după personajele cărţii lui Candace Bushnell.

Echipa din spatele camerei de filmat îi include pe mulţi dintre realizatorii traditionali ai serialului “Sex and the City”, cum ar fi directorul de imagine John Thomas, scenograful Jeremy Conway, editorul Michael Berenbaum, designer-ul de costume Patricia Field, sau compozitorul Aaron Zigman.

New Line Cinema prezinta, în asociere cu Home Box Office şi Village Roadshow Pictures, o producţie Darren Star, filmul “Sex and the City 2,” în regia lui Michael Patrick King, difuzat de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment Company, iar în anumite state, de către Village Roadshow Pictures.

Prezentare

Cuceritor, aventuros şi impresionant!

Cel mai cunoscut serial al tuturor timpurilor revine pe marile ecrane şi promite fanilor aventuri savuroase, momente deosebite şi, special pentru iubitoarele de cumpărături – cele mai noi tendinţe în domeniul modei! Povestea se învârte în jurul lui Carrie (Sarah Jessica Parker), care aniversează doi ani de când s-a căsătorit cu Mr. Big (Chris Noth). Fericirea lor este afectată de criza economică, iar Mr. Big îşi pierde toate proprietăţile. Este nevoit să accepte un nou loc de muncă, dar în Londra(plecand astfel din New York). În acelaşi timp, Carrie se consolează cu gândul că ar putea fi însărcinată.Mamă a doi copii, Charlotte (Kristin Davis) îşi suspectează soţul, pe Harry, că o înşală. Samantha (Kim Cattrall) a împlinit 50 de ani şi se confruntă cu o problemă complet diferită: menopauza. Încearcă să uite de nemulţumirile personale şi se concentrează asupra jobului. Cum intenţionează să deschidă o filială a agenţiei sale de PR în Dubai, Samantha îşi invită prietenele într-o călătorie în deşert, pentru a se relaxa şi a se distra. Miranda (Cynthia Nixon) decide să abandoneze cariera de avocat pentru a deschide împreună cu soţul ei, Steve, un restaurant.

Cum se va termina aventura celor patru? Finalul este, bineînţeles, secret! Un lucru este sigur: ţinutele pe care le poartă cele patru sunt fabuloase – indiferent dacă vorbim de scenele din New York, Dubai sau de secvenţele care le poartă pe dive la începutul prieteniei lor, în anii ’80.

În plus, printre invitaţi surpriza se află Penelope Cruz, Liza Minnelli, Miley Cyrus şi, în sfârşit, vom avea ocazia să îl vedem fericit pe Stanford, care se căsătoreşte cu Anthony. Concluzia este una singură: cu siguranţă vom dori şi o a treia parte!

Despre distribuţie

SARAH JESSICA PARKER (Carrie Bradshaw/producţia) a jucat anterior şi a produs prima adaptare pentru marele ecran a îndrăgitului serial HBO „Sex and the City,” care a înregistrat încasări de peste 415 milioane dolari, la nivel internaţional.

Parker a jucat de la bun început rolul lui Carrie Bradshaw în serial, iar creaţia ei a fost răsplătită cu numeroase premii de interpretare, printre care se numără Globuri de aur în 2000, 2001, 2002 şi 2004; un premiu Screen Actors Guild în 2001; şi un premiu Emmy în 2004.  Printre alte distincţii pe care actriţa le-a obţinut de-a lungul difuzării serialului se numără cinci nominalizări la premiul Emmy, patru nominalizări la Golden Globe şi trei nominalizări la premiul SAG, toate pentru cea mai bună interpretare feminină.  De asemenea, ea s-a bucurat, alături de prietenele ei din film, de două premii SAG, acordate pentru cea mai bună distribuţie dintr-un serial de comedie.

Pe lângă rolul pe care l-a interpretat, Parker a mai îndeplinit şi funcţia de producător executiv pentru serialul “Sex and the City”, care a obţinut Globul de aur pentru cel mai bun serial de comedie trei ani la rând—în 2000, 2001 şi 2002—şi a fost răsplătit cu un premiu Emmy pentru cel mai bun serial de comedie, în 2001.  În 2004, producătorii serialului au câştigat premiul Producers Guild of America pentru cea mai bună producţie de televiziune a anului.

Printre realizările ei recente se numără rolurile din filmul lui Marc Lawrence, “Did You Hear About the Morgans?,” alături de Hugh Grant; din filmul “Smart People,” de Noam Murro, cu Dennis Quaid; din filmul independent “Spinning Into Butter,” pe care actriţa l-a şi produs; şi din “Failure to Launch,” alături de Matthew McConaughey.  În 2006, Parker a obţinut o nominalizare la premiul Golden Globe® pentru interpretarea rolului de comedie/muzical din filmul “The Family Stone.”

Printre realizările ei anterioare se numără rolurile din filme cum ar fi “State and Main”, în regia lui David Mamet; “Dudley Do-Right,” alături de Brendan Fraser; “’Til There Was You,” alături de Dylan McDermott; filmele lui Tim Burton: “Mars Attacks!” şi “Ed Wood”; “The First Wives Club,” cu Bette Midler, Diane Keaton şi Goldie Hawn; “If Lucy Fell,” alături de Ben Stiller; “Miami Rhapsody,” alături de Antonio Banderas; “Hocus Pocus”; “Honeymoon in Vegas,” împreună cu Nicolas Cage; şi “L.A. Story,”cu Steve Martin.  Printre peliculele ei de debut se află filme ca “Flight of the Navigator,” “Girls Just Want to Have Fun,” “First Born”, în regia lui Michael Apted, sau filmul clasic al lui Herbert Ross “Footloose,” cu Kevin Bacon.

Parker şi-a început cariera pe scena teatrală, debutând pe Broadway în reluarea dramei “The Innocents.”  Apoi, ea a primit rolul principal din “Annie,”  muzicalul de succes de pe Broadway. În continuare, ea a jucat pe Broadway în reluarea succeselor de scenă “How to Succeed in Business Without Really Trying” şi “Once Upon a Mattress.”  De asemenea, ea a obţinut nominalizări la premiul Drama Desk pentru rolurile sale off-Broadway din “Sylvia” şi, mai recent, din “Wonder of the World.”

La începutul carierei ei, Parker a deţinut roluri importante în seriale de televiziune cum ar fi “Square Pegs”, sau “A Year in the Life.”

Kim Cattrall (Samantha Jones) a parcurs o carieră prodigioasă, care include roluri în film, televiziune, sau pe scena teatrală.  Actriţa, de origine britanică, a putut fi urmărită recent la Londra, pe scena Vaudeville Theater din West End, în producţia teatrală “Private Lives,”  alături de Matthew Macfadyen, sub bagheta regizorului Sir Richard Eyre.  Capodopera lui Noel Coward a fost întâmpinată cu recenzii şi critici extrem de favorabile, iar piesa s-a jucat cu casa închisă toată stagiunea. Faptul că între Cattrall şi Macfadyen s-au înţeles de minune pe scenă i-a făcut pe cei doi actori să-şi reunească forţele pentru realizarea mini-serialului britanic pentru Channel 4, “Any Human Heart,” care se bazează pe romanul de succes al lui William Boyd.

Pe marele ecran, Cattrall a putut fi urmărită recent în filmul lui Roman Polanski, “The Ghost Writer,” unde a jucat alături de Pierce Brosnan şi Ewan McGregor.  Cattrall o interpretează pe Amelia Bly, asistenta de încredere a premierului britanic.  Anul acesta, filmul a obţinut „Ursul de argint” la  Festivalul internaţional de film de la Berlin.  Ea mai poate fi urmărită în filmul independent al lui Keith Bearden, “Meet Monica Velour,” care a fost lansat în 2010 la Tribeca Film Festival şi care spune povestea lui Tobe, interpretat de Dustin Ingram, pornit în căutarea idolului său, vedeta anilor ‘70, Monica Velour, interpretată de Cattrall.

Printre realizările mai recente ale lui Cattrall se numără succesul de box office al lui  Michael Patrick King, “Sex and the City,” în care actriţa a reluat rolul încununat de premii al Samanthei Jones din serialul aclamat de critică al HBO.  Cattrall a fost răsplătită pentru creaţia sa din serial cu un Glob de Aur; două premii Screen Actors Guild pentru întreaga distribuţie a serialului de comedie; cinci nominalizări la premiul Emmy; şi trei nominalizări, în nume propriu, la premiul SAG.

Scriitoare de succes, Cattrall este autoarea mai multor volume, printre care se numără  best seller-ele americane: Sexual Intelligence; Being a Girl: Navigating the Ups and Downs of Teen Life; şi Satisfaction: The Art of the Female Orgasm, care a fost declarat „best seller” de către New York Times.

Pe lângă realizările ei teatrale, cinematografice şi literare, Cattrall este şi fondatorul casei Fertile Ground Productions, o companie de producţie cu sediul în Canada. Primul proiect al acestei case de producţie a fost “Sexual Intelligence,” un documentar de lung metraj al HBO, bazat pe cartea scrisă de actriţă, pentru care Cattrall a obţinut o nominalizare la premiul Gemini, pentru cea mai bună gazdă de emisiune, cel mai bun reporter pe subiecte de interes general al unui Talk Program sau serial.
În 2009, Cattrall a fost inclusă printre artiştii de pe Walk of Fame din Canada.

KRISTIN DAVIS (Charlotte York-Goldenblatt) a putut fi urmărită recent în comedia de succes “Couples Retreat,” alături de Jon Favreau.  În 2008, ea a reluat rolul naivei Charlotte din “Sex and the City,” film inspirat de serialul de succes al HBO, în care a jucat acelaşi rol. Filmul a fost primul din topul încasărilor în primul weekend de după lansare, când a înregistrat 415 milioane la box office-ul internaţional.

Rolul lui Charlotte,  pe care Davis l-a interpretat timp de şase sezoane în serialul“Sex and the City”, premiat cu Emmy- şi Golden Globe, i-a adus actriţei nominalizări la categoria cea mai bună actriţă dintr-un rol secundar atât la premiul Emmy cât şi la Globul de Aur.  Davis şi colegele sale de platou au obţinut şi două premii Screen Actors Guild pentru cea mai bună distribuţie dintr-un serial de comedie.

Anterior filmului “Sex and the City,” Davis a interpretat rolul duplicitarei Brooke Armstrong din serialul “Melrose Place,” care a constituit un adevărat fenomen cultural al epocii. Printre alte realizări de televiziune ale actriţei se numără filmul original al TNT, “The Winning Season,” care l-a avut în celălalt rol principal pe Matthew Modine, sau rolurile de mai mică întindere din seriale ca “Will & Grace,” “Seinfeld,” “Friends,” “ER”, sau “The Larry Sanders Show.”

Printre alte realizări cinematografice ale actriţei se numără şi comediile de vacanţă “Deck the Halls,” “The Shaggy Dog”, sau aventura pentru copii a lui Robert Rodriguez, “The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D.”

Davis are şi o carieră teatrală redutabilă.  În luna mai 2006, ea şi-a făcut debutul pe scena teatrală londoneză cu rolul Sunny Jacobs din piesa “The Exonerated.”  Anterior, Davis a mai apărut şi în “Brave New World” sau în “Land of the Dead,” alături de Paul Rudd.

Renumită pentru acţiunile filantropice în care se implică activ, Davis a fost desemnată ca ambasador al Oxfam Global, şi a participat de curând la Summitul Mileniului de la Montreal, unde a vorbit în numele organizaţiei.  Ea şi-a îndeplinit rolul de ambasador, susţinând în interiorul şi în afara Naţiunilor Unite obiective ca  eradicarea sărăciei, sau lupta pentru dreptate socială.  Davis întreprinde numeroase vizite în Africa, pentru a cunoaşte comunităţile locale, pentru a le înţelege mai bine nevoile şi problemele de mediu.  De asemenea, ea contribuie la eforturile de conservare a naturii, alături de organizaţia kenyană The David Sheldrick Wildlife Trust, care se ocupă de creşterea puilor de elefanţi şi readucerea lor într-un mediu natural de viaţă.

De curând, Davis a ţinut discursul de deschidere la Rutgers University, universitatea pe care a urmat-o şi care acum a introdus-o pe lista celor mai merituoşi absolvenţi ai ei (Distinguished Alumni Society).

CYNTHIA NIXON (Miranda Hobbes) este laureată a premiilor Emmy, Tony şi Grammy, iar activitatea ei în cinematografie, televiziune şi teatru a început încă de la vârsta de 12 ani.  De curând, ea a reluat rolul Mirandei din serialul HBO de succes, “Sex and the City,” în adaptarea sa pentru marele ecran, “Sex and the City,” care a înregistrat încasări record de peste 415 milioane în toată lumea.

Printre alte roluri jucate de Nixon în ultima perioadă se numără filmul lui Richard Laxton, “An Englishman in New York,” alături de John Hurt; filmul fraţilor Derick şi Steven Martini, “Lymelife,” cu Alec Baldwin şi Timothy Hutton; “The Babysitters,” cu John Leguizamo, film care a fost lansat în 2008 la Tribeca Film Festival; debutul regizoral al lui Mark Levin, “Little Manhattan”; sau filmul lui Alex Steyermark, “One Last Thing,” care a fost prezentat în premieră în 2005, la Toronto International Film Festival, fiind ulterior, în 2006, selectat printre filmele ce urmau a fi prezentate în cadrul Tribeca Film Festival.

Nixon şi-a început cariera cinematografică odată cu filmul lui Ronald F. Maxwell, “Little Darlings,” după care au urmat filmele lui Sidney Lumet, “Prince of the City,” Milos Forman, “Amadeus” şi Robert Altman, “O.C. and Stiggs.” Ea a trecut fără probleme la roluri adulte, cum ar fi cel din filmul lui Marshall Brickman, “The Manhattan Project.”  Printre alte realizări interpretative ale actriţei putem enumera filme ca “Let it Ride,” “Addams Family Values,” “The Pelican Brief,” “Baby’s Day Out,” de John Hughes, “Marvin’s Room,” “The Out-of-Towners,” “Igby Goes Down” sau “Advice from a Caterpillar,” un film inspirat de piesa lui  Douglas Carter Beane.

Pe micul ecran, Nixon a apărut în rolul Mirandei Hobbes din toate cele şase sezoane ale serialului HBO “Sex and the City,” un rol care i-a adus un premiu Emmy în 2004, pentru cel mai bun rol secundar feminin dintr-un serial de comedie, două alte nominalizări la Emmy şi patru nominalizări consecutive la Golden Globe.  Alături de celelalte trei prietene din serial, Nixon a fost răsplătită în 2001 şi apoi în 2004 cu un premiu Screen Actors Guild pentru cea mai bună distribuţie dintr-un serial de comedie.

Despre realizatori

MICHAEL PATRICK KING (regia/scenariul/producţia) a obţinut numeroase distincţii pentru activitatea lui de scenarist, regizor şi producător executiv.  Pentru serialul HBO de un imens succes, “Sex and the City,” King a primit aprecierile celor mai prestigioase asociaţii de specialişti din Statele Unite, printre care: the Writers Guild of America, the Directors Guild of America, the Producers Guild of America, the Academy of Television Arts & Sciences, sau the Hollywood Foreign Press Association, obţinând trei Globuri de Aur pentru cel mai bun serial de comedie şi două premii Emmy, unul la categoria cel mai bun serial de comedie şi celălalt la categoria cel mai bun regizor.

Recent, King a scris, produs şi regizat adaptarea pentru marele ecran a lui “Sex and the City,” care a avut încasări internaţionale de peste 415 milioane dolari.
King şi-a început cariera în televiziune, făcându-şi ucenicia la companiile de cablu, ca scenarist şi producător pentru două proiecte clasice “Will & Grace” şi “Murphy Brown,” pentru cel de-al doilea dintre ele fiind răsplătit cu prima sa nominalizare la premiul Emmy.  În 2005, el a realizat “The Comeback” împreună cu Lisa Kudrow, care a şi jucat în serialul HBO.  King a îndeplinit funcţia de producător executiv, scriitor şi regizor al emisiunii, primind încă o nominalizare la premiul Emmy pentru realizarea sa regizorală.

Înainte de a ajunge la Hollywood, King şi-a petrecut mulţi ani la New York, unde şi-a dezvoltat talentul teatral, fie ca dramaturg, fie ca actor de standup comedy.

John Thomas (imaginea) a fost directorul de imagine al filmului de mare succes “Sex and the City,” bazat pe serialul multiplu-premiat al HBO, la care a lucrat şi el timp de cinci sezoane.  Printre alte filme realizate de Thomas se numără “A Good Old Fashioned Orgy,“ în regia lui Peter Huyck şi Alex Gregory, care va fi lansat pe ecrane anul acesta; “Spinning Into Butter,” interpretat şi produs de Sarah Jessica Parker; “Hi-Life”; “The Last Days of Disco”; “Dead Man on Campus”; “Still Breathing”; “The Night We Never Met”; sau “Barcelona,” film pentru care a obţinut premiul Independent Spirit pentru cea mai bună imagine.

Mai multe filme realizate de Thomas au fost prezentate la Sundance Film Festival; printre acestea se numără “Metropolitan,” care a obţinut o nominalizare la Marele premiu al juriului în 1990, şi premiul Independent Spirit, pentru cel mai bun film de debut; “Freeway,” cu Reese Witherspoon şi Kiefer Sutherland, de asemenea nominalizat la Marele premiu al juriului; “Palookaville,” care a obţinut premiul Kodak International Prize pentru cel mai bun film de debut la Festivalul de film de la Veneţia în acelaşi an; şi “Kicked in the Head,” cu James Woods, care a fost prezentat în premieră la Festivalul de film de la Cannes.

Pentru realizările sale din televiziune, Thomas a obţinut o nominalizare la premiul Emmy pentru cea mai bună imagine, pentru filmul HBO “Norma Jean & Marilyn,” în care au jucat Ashley Judd şi Mira Sorvino.  Printre alte proiecte de televiziune la care a lucrat se află şi serialele “Gossip Girl,” “Six Degrees,” “Conviction,” “Law & Order: Trial by Jury,” “Law & Order”, sau “The Job,” ca şi mai multe filme de televiziune, cum ar fi “The Pennsylvania Miners’ Story,” “The Ranch” sau “The Hunley,” în care a jucat Donald Sutherland.

JEREMY CONWAY (scenografia) a asigurat scenografia filmului de mare succes “Sex and the City,” inspirat după serialul HBO.  Conway a fost de asemenea scenograful tuturor celor 94 de episoade ale serialului, muncă pentru care a obţinut trei nominalizări la premiul Emmy.Printre alte realizări ale sale se numără “The School of Rock,” în regia lui Richard Linklater; “Failure to Launch,” film produs de Scott Rudin; sau filmul lui John Avnet, “Up Close & Personal.”

Înainte de a deveni scenograf, Conway a lucrat ca director artistic la mai multe filme, printre care se numără “Sabrina,” de Sydney Pollack, “Jacob’s Ladder”, în regia lui Adrian Lyne şi “The War,” de Avnet. El şi-a început cariera în cinematografie ca  director artistic adjunct pentru filmul lui Alan Parker, “Angel Heart.”

Printre proiectele sale scenografice se numără şi decorurile realizate pentru studiourile MTV Times Square sau pentru studiourile NBC “Today”, de la Rockefeller Center.
De asemenea, el a lucrat la Barcelona, Atlanta, Sydney, Salt Lake City şi Atena, ca scenograf al NBC pentru transmisiunile din timpul Jocurilor Olimpice, obţinând patru premii Emmy pentru scenografie.

Michael Berenbaum (montajul) a realizat montajul filmului “Sex and the City,” hitul de box office bazat pe serialul HBO, la care Berenbaum a lucrat de asemenea.  Printre alte realizări ale sale se numără filme ca “War, Inc.” cu John Cusack, Marisa Tomei, şi Hilary Duff, sau “Hollywoodland,” cu Adrien Brody şi Diane Lane.  El a conlucrat cu regizori cum ar fi Joel şi Ethan Coen, John Turturro, Al Pacino, Julian Schnabel, sau Martin Scorsese.

În timpul celor şase ani de muncă pentru serialul “Sex and the City,” Berenbaum a obţinut două nominalizări la premiul Emmy şi două premii ale American Cinema Editors (ACE).  De asemenea, el a fost premiat cu Emmy şi pentru montajul episodului pilot al serialului “Desperate Housewives.”

Printre alte realizări de televiziune ale lui Berenbaum se numără şi serialele “Nurse Jackie,” “Life is Wild,” “The Comeback,” “The Wire” sau “Ed,” ca şi numeroase filme de televiziune.

PATRICIA FIELD (Costumele) este designer de costume pentru producţii cinematografice sau de televiziune de 25 de ani şi este promotoarea unor noi linii în modă, prin intermediul magazinului ei de îmbrăcăminte din New York, încă de la mijlocul anilor 1960.

Pentru marele ecran, Field a creat costume pentru filmul de succes al lui P.J. Hogan, “Confessions of a Shopaholic.”  Anterior, ea a creat costumele pentru filmul“Sex and the City,” al lui Michael Patrick King, bazat pe serialul de succes al HBO, laureat al mai multor premii, căruia i-a asigurat de asemenea garderoba de costume.  Pentru costumele din acest film, ea a obţinut o nominalizare la premiul Costume Designers Guild (CDG), şi o nominalizare la premiul Satellite, la categoria cel mai bun design de costume.

Creaţiile ei din hitul lui David Frankel, “The Devil Wears Prada,” în care a jucat Meryl Streep, au fost răsplătite cu nominalizări la premiile Oscar®, BAFTA şi CDG şi un premiu Satellite.  Printre alte realizări ale lui Field se numără producţia chineză “Go Lala Go!”, sau filmele “Big City Blues,” “The Substitute,” “Miami Rhapsody,” “Only the Strong” şi “Lady Beware.”

Costumele create de Field pentru serialul HBO,“Sex and the City”, i-au adus nominalizări la premiul Emmy, cinci ani consecutivi şi un premiu în anul 2002, ca şi şase nominalizări consecutive la premiul CDG şi patru premii CDG.

Printre filmele de televiziune la care Field a lucrat recent se numără “Ugly Betty,” pentru ABC,  care a primit o nominalizare la Emmy în 2009, un premiu CDG, tot în 2009 şi o nominalizare la premiul CDG, în 2010.  Ea a mai creat costume şi pentru alte seriale ale ABC, inclusiv pentru “Cashmere Mafia,” “Six Degrees,” “Hope & Faith,” “Spin City” sau episodul pilot al “Dirty Sexy Money.”

Field a mai creat costumele şi pentru filmul “The Street” al televiziunii FOX; sau pentru serialul NBC în regia lui Michael Mann, “Crime Story”;  ea a conlucrat din nou cu regizorul Mann pentru filmul de televiziune “LA Takedown.” De asemenea, Field a creat costume pentru filmul TV “Empire City,” pentru televiziunea WB.  În 1990, Field a câştigat un premiu Emmy pentru filmul televiziunii Disney, “Mother Goose Rock ‘n’ Rhyme.”

Pe lângă cinematografie şi televiziune, Field a creat costume şi pentru gala de premiere Greek Music Awards din Atena, unde vocea nr.1 a Greciei, Anna Vissi, i-a îmbrăcat pe scenă creaţiile, iar la Viena, a asigurat costumele pentru muzicalul “Barbarella”.

Printre alte premii obţinute de designer se numără şi the Council of Fashion Designers of America Stylist of the Year Award, un premiu creat special pentru tipul de activitate al Patriciei; premiul Albert Einstein pentru inovaţie; şi premiul Fashion Council’s Accessories Award, pentru accesorii remarcabile şi necesare modei actuale.

Fields are propriul său brand de îmbrăcăminte şi a creat colecţii întregi pentru Candies Shoes, Rocawear, Pro-Keds, iar pentru japonezi, în colaborare cu firma Ash & Diamonds, ea a creat designul ceasurilor produse de Seiko Japan.  De asemenea, ea a creat şi produs ediţii limitate de încălţăminte, împreună cu Payless Shoe Source, şi linia Barbie Luxe de îmbrăcăminte, împreună cu Mattel.  Ea a dezvoltat un web-boutique Patricia Field pentru Coffers Japan, şi a creat o colecţie ce a fost produsă de Marks & Spencer.

Field a activat şi ca director de creaţie pentru brandul japonez SmackyGlam din 2004 şi până în 2005, realizând campanile publicitare ale acestei firme în colaborare cu artista fotograf de modă Ellen Von Unwerth.

AARON ZIGMAN (muzica) se reîntâlneşte cu regizorul Michael Patrick King, după ce, anterior, au lucrat împreună la “Sex and the City,” filmul cu încasări internaţionale record, de peste 415 milioane dolari.  Printre filmele recente la care a lucrat se numără drama de succes “The Last Song,” adaptată după romanul lui Nicolas Sparks, în care joacă Miley Cyrus; şi comedia romantică de mare succes “The Proposal,” cu Sandra Bullock şi Ryan Reynolds, sau “The Ugly Truth,” cu Katherine Heigl şi Gerard Butler.

Zigman a mai colaborat şi cu regizorul Tyler Perry pentru comediile “I Can Do Bad All By Myself,” “Madea Goes to Jail,” “Why Did I Get Married?” “The Family That Preys” şi “Meet the Browns.”

De asemenea, el a făcut echipă cu regizorul Nick Cassavetes pentru filmul “My Sister’s Keeper,” interpretat de Abigail Breslin şi Cameron Diaz, după ce, anterior, colaborase cu regizorul pentru filmele “Alpha Dog,” “The Notebook” şi “John Q.”

Printre celelalte filme pentru care Zigman a compus muzica, se numără “The Wendell Baker Story,” “Raise Your Voice,” “In the Mix,” “ATL,” “Take the Lead,” “Akeelah and the Bee,” “Step Up,” “Step Up 2  The Streets,” “Flicka,” “Bridge to Terabithia,” “10th & Wolf,” “Good Luck Chuck,” “The Jane Austen Book Club,” “Mr. Magorium’s Wonder Emporium,” “Lake City,” “The Virgin of Juarez,” sau “Flash of Genius.”

Un pianist de talent, Zigman a devenit pe parcurs compozitor de piese simfonice concertistice.  El şi-a început cariera muzicală ca producător şi aranjor al unor concerte susţinute de mari cântăreţi de muzică uşoară, dintre care se remarcă Aretha Franklin, Natalie Cole, Oleta Adams, Phil Collins, Tina Turner, Patti Labelle, Chicago, Nona Gaye, Carly Simon, The Pointer Sisters, Huey Lewis, Christina Aguilera, sau Seal.

”Sex and the city 2′‘,continuarea succesului din 2008,se află acum pe primul loc în box-office-ul din România.

Reclame

Despre vulpevalentin

I'm not a stereotype. I'm not an imitation. I'm not a teacher. I'm not a rescuer. I'm not a fiction. I'm not a fact. I'm not a cliche. I'm not banal. I'm not carefree. I'm not invincible. I'm not handsome. I'm not easily impressed.
Acest articol a fost publicat în plenty of stuff. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s